Lämpöpumput

Lämpöpumppuja Salosta Turkuun ja Helsinkiin

Koko maakuntien alueille ilmalämpö-, maalämpö-, ilma-vesilämpö- ja poistoilmalämpöpumput

Olet ehkä jo kuullut tai lukenut jonkin verran erilaisista lämpöpumpuista ja niiden tuomista hyödyistä talon lämmityksessä, viilennyksessä sekä viihtyisyydessä, unohtamatta tietenkään lämmityskustannuksissa saavutettavia säästöjä.

Alan asiantuntijoina kerromme sinulle mielellämme vielä tarkemmin, millainen lämpöpumppu juuri sinulle voisi sopia ja mitä etuja pumppu tuo. Halutessasi voit lukea ohesta lyhyesti lisää tai ottaa vaikka saman tien yhteyttä!

Me toimitamme ja asennamme, myös huollamme lämpöpumput Salon, Turun ja koko Varsinais-Suomen sekä Helsingin ja Uudenmaan alueilla. Meistä saat erittäin ammattitaitoisen ja kokeneen LVI-asennusten ammattilaisen alueellesi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ilmalämpöpumppu on kodin viilentäjä ja raikastaja

Ilmalämpöpumpulla on mahdollista nipistää lämmityskustannuksista jopa 50 %. Paitsi että pumppu viilentää ihanasti kesän paahduttamaa asuntoa, se puhdistaa ilmaa, vähentää kosteutta ja rakenteiden homehtumisriskiä. Myymme ja asennamme kaikkia pumppumerkkejä, suosituimpiin kuuluvia niistä ovat Mitsubishin ilmalämpöpumput >>.

Maalämpöpumppu on lompakon säästökunkku

Ilmalämmön tavoin maalämpö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta ja paljon edullisempi kuin vaikkapa öljy- tai sähkölämmitys. Maalämpöpumpulla maasta voidaan saada jopa 75 % lämmitysenergiasta! Meiltä saat kaikki työt, joita maalämmön asentaminen vaatii. 

Ilma-vesilämpöpumppu – ja muuta lämmitystä et tarvitse

Tämä pumpputyyppi on hankinnaltaan huomattavasti edullisempi kuin maalämpöpumppu, ja se voi toimia yksin kodin lämmityslähteenä, kuten myös viilentäjänä. Pumppu lämmittää myös käyttöveden, ja on asennettavissa öljylämmityksen rinnalle. Edustamme mm. Boschin, Viessmanin ja Mitsubishin ilma-vesilämpöpumppuja.

Poistoilmalämpöpumppu hyödyntää hukkalämmön

Poistoilmalämpöpumppu (eli PILP) on nerokas keino hyödyntää talosta poistuvan ilman lämpöä. Pumppu siirtää lämmön paitsi tuloilman myös käyttöveden lämmitykseen. Pumpulla on mahdollista myös viilentää tuloilmaa. Säästöä syntyy tälläkin pumpulla merkittävästi. 

Otathan yhteyttä »

Haluaisitko, että tulemme kartoittamaan kohteesi?

Onnistuu! Siten saamme tarkimmat tiedot siitä, mikä lämpöpumppu kiinteistöösi ja tarpeisiisi parhaiten sopii. Tämän pohjalta voimme laatia sinulle tarjouksen, joka sisältää luonnollisesti pumpun asennuksen ja sinun opastuksesi sen käyttöön. Olemme palveluksessasi alueella Salo, Turku ja Helsinki maakuntineen. 

Muistathan, että voit hyödyntää lämmitysremontissa kotitalouvähennyksen! Lue lisää Verohallinnon sivuilta >>

Ota yhteyttä ja pyydä meitä käymään »